Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En särskild stund i månskenet.


Minne


Det dämpade
stilla månskenet
är dovt omkring oss
och dess ton minner
om en persika.

"Som ett tidvatten
som inte längre rinner
men sakta flyter
ned från landet.
Det tunna blodet
rör sig långsamt
så ned igenom
de mörka ådrorna
på din hand ."

Så är hon död.
Och nu måste han
vara ensam
och välja
den konstifika
blomningen
av minnet.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-29 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen