Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intill körsbärsträden

Om resten vore döda lögner
och vinterkylan inte vore så
bitande kall.
Skulle kärleken gro intill
körsbärsträden och hennes kronblad.
Men du snedvridna värld
söker tröst hos maffians gangsters.
Så synd. Så synd.
Jag önskar mig doften av solmogna persikor,
det jag får är avslaget ljummen äppelcider.
Ändå jag glittrar fastän ångestens svarta korpklor
försöker etsa sig fast i min hud av snäckskal.
Blundar och låtsas sova när ångesten smeker mig.
Jag vänder mig om.
Men det gör även han.
Jag kastar av mig täcket och går upp.
Han följer efter.
Jag lyssnar på Curly Sue och sätter mig med min diamanttavla.
Jag njuter. Det tycker han inte om. Ångesten.
Han försöker distrahera mig med sin slughet.
Men idag vann jag. Idag är jag segrarinnan.
Det måste firas.
Vad jag ska fira med?
Leendet på mina läppar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-01-29 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP