Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Solregn

Porlande solregn
I bedårande skimmer
Öm viskning
Genom ljuvlig bris
Innerlig glädje
Ger sinnesro
Under stjärnhimlens glans
Vilar vi tryggt




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-29 08:32



Bookmark and Share


    Ann C
Fin. Tröstande / omslutande på något sätt.
2021-01-29
  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva