Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglar i tårar

Trasande trötthet genomsyrar
varje del av kroppen
som behöver gå i ide

Tankar är oklara och saknar grund
förvirrar sinnet
som behöver vila i en dröm

Känslor som en virvelvind i öknen
utan sammanhang
försvagar och nöter

Ta min kropp och omfamna den
Torka mina tårar och säg att det blir bra
Ge mig tröst som lugnande beskyddar

Hjälp mig att segla i mina tårar
finna den vind som bär mig
vidare till frid i vila





Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-29 09:06



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
vila i en dröm, fint.
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild