Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständig olycksrisk

 

 

Han var som ett vinterlandskap

förrädiska isfläckar under snön

 

alla visste att de fanns

ingen visste var

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2021-01-29 10:16



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Du fångar karaktären så bra. Ett naturfenomen i vinterns skepnad.
2021-02-26

  Solstrale VIP
Snygg metafor! Tyvärr ofta sant!
2021-02-02

  lila fjäderblomman VIP
Hualiga! Väldigt bra uttryckt med så få ord!
2021-02-01

  Olof Lagerhorn VIP
Naturbild som skickligt utvecklar och
levandegör egenskaper och
stämningslägen.
2021-02-01

  Magica VIP
Vilken obehaglig man!
2021-02-01

  Eva Helene VIP
Vilken bra bild!
2021-01-31

  Solweig Jansson VIP
Dramatiskt porträtt av en lurig filur !
2021-01-30

  Lottie Ålhed VIP
Oförutsägbarheten sedd ur den drabbades synvinkel.
2021-01-30

  Peter G VIP
En kort, kärnfull liknelse! Beskriver en person man helst inte vill stifta bekantskap med!
2021-01-30

    Lena Staaf VIP
Stark metafor!
2021-01-29

  Niliboy
Huga ligen, man skall ju vara sjysst!
2021-01-29

  Öknens Ros VIP
Man kan bli överraskad över vad som kan dölja sig under ytan.
2021-01-29

  Blomma-Stjärna VIP
bra metafor för en skrämmande och farlig man
2021-01-29

  Klint
jo, det har man fått känna på ett par gånger, jädrar vad ont i svanskotan jag fick
2021-01-29

  Feliaxel VIP
Det som är under ytan kan vara förrädiskt
2021-01-29

  Kungskobran VIP
En opålitlig man
så heter han
2021-01-29

  Kajan VIP
Hmm, koncentrerad kortdikt ska det stå : )
2021-01-29

  Kajan VIP
Koncentrerad kortsiktiga; får mig att tänka att kanske ”han” ej heller visste...vilket i så fall komplicerar saken ytterligare.
2021-01-29

  Sparvögat VIP
Vad döljer sig under ytan...

2021-01-29

  M.Eta
Ständig rädsla! Otäckt!
2021-01-29

  AiA Maria den fria

Tack!

Griper tag

Famlande
-riktat mörker

”alla visste- men inte var”

Tack!
2021-01-29

  Maria Sundelin VIP
En stark liknelse
Kramar
2021-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP