Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innesluter allt



När meningslösheten
blir en motståndare,
som svindlar för tanken
och svider
som örfilande granruskor,
vem argumenterar då med stormen? -

då blir intigheten
större än verkligheten

även om meningslösheten
har många delade meningar
och meningsmotståndare -

trots att Intigheten
innesluter allt
som verklighet

och blir på så sätt
vacker oändlighet,
tårfylld längtan
och obegriplighet.

Där upphör
meningsutbytet
som meningslöst -

och tystnaden
får tala
sitt tydliga tal
och välsigna dig.





Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-29 12:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Langrath
2021-02-26

  Eva Langrath VIP
Mycket vacker dikt om Intigheten som kan vara ett nådestillstånd om vi tillåter den att omsluta oss.
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP