Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterbild

 

 

landskapet inbäddat, täckt av vitaste snö

en sol som förvandlar snön till gnistrande kristaller

träden nertyngda av det vita, bildar skulpturer

skönheten i allt som vilar

 

jag går min promenad och andas den friska, höga luften

våren låter vänta på sig

kommer när tid är mogen

ännu stannar Kung Bore en tid

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-29 13:25



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
En kär vinterbetraktelse.
2021-01-30

  Bodingen VIP
Denna öknens ros
giver en vinterdos
i väntan på våren
vandrar i spåren

2021-01-29

    Lena Staaf VIP
Vacker och skön vinterstämning!
2021-01-29

  karenina VIP
Underbar vintertavla!
2021-01-29

  Kajan VIP
Vinterstämning väl frambringad.
2021-01-29

  Feliaxel VIP
Vackra ord om vintern
2021-01-29

    ej medlem längre
Bra att du promenerar
2021-01-29

  Sparvögat VIP
Här ligger skönhet inbäddat i vitaste snö, vackert...
2021-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar lugn och harmoni!
2021-01-29

  AiA Maria den fria
Tack!

Vackert
Vilande
- i tid
ögonblick
av frid

Tack!
2021-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP