Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Ondskans intelligenser" av Sten Wiking


ONDSKANS INTELLIGENSER. ( I. )

Mina tankar är intressantare,
än något jag kan läsa.

Dessa barn som kommer till er
med knivar i händerna,
är era egna barn,
som ni själva lärt.

Den enda människa du ska frukta,
är dig själv.

Total medvetenhet är total
paranoia.

Charles M Manson (1934-2017)

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2021-01-29 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP