Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


©Ingår i "Ondskans intelligenser" av Sten Wiking


ONDSKANS INTELLIGENSER. III

Vi skjuter för lite professorer.

Kommunism är granne med
socialism.

Om en bandit kan vara till nytta
för ett lands politiska stabilitet,
bör han användas.

Josef Stalin. ( 1876-1953)

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2021-01-29 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP