Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närhet beröring kan betyda så mycket i ensamheten

närhet beröring en kram en klapp på kinden

axen vad som helst kan betyda så mycket när 

 

ensamheten har varit så lång bara ett möte

med ögonen . ett lene en bekräfftan på enns 

 

existens kan väcka så mycket inom en i bland 

kan det väcka för mycket och tända hopp som 

 

igentligen bara var enn vänlig geist i ensamheten 

den kan vara otroligt smärtsam . till skillnad i från 

 

kärlek skratt och glädjen just att inte behöva leva i

ensamhetens mörker i kylan utan beröring eller 

 

bekräfftan man blir så överdrivet sälskaps sjuk att 

det offta gör ont ända in i själen . bara ett vänligt ord 

 

kan väcka så mycket och ge värme ända in i hjärtat 

och räcka så länge för att orka gå vidare i ensamhetens

 

ödsliga värld så mörk kall och skrämande med tanken 

att aldrig möta någon att bli älskad ut av . eller bli berörd

 

omfamnad kysst och älskad det kan få vilken mäniska som 

hellst till gråt och känslan att villja giva upp det är bara en 

 

fråga om tid hur länge man orkar härda ut i ensamhetens

öken snälla kom till mej rör mej älska mej . få mej att känna 

 

mej behövd jag fryser så mycket inombords snälla kom till 

mej få mej känna att jag är av betydelse för dej gör mej till 

 

något gör mej till någon som bara du ser och som jag ser dej 

rör mej in i mitt hjärta och själ kom till mej älska hela mej . 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-29 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten