Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är andligheten på ett högre plan och jag befinner mig i ensamhet, i tryggheten i mitt eget liv. finns hoppet, ljuset och de bärande väggar av frid och sand, spåren du lämnat och glädjen, vi ser in i framtiden.


God morgon!

God morgon, svarar jag spontant.
De hör mig där ovanpå, hör hur
de viskar och undrar varför jag
svarar deras man, vem är jag?

Här nere i mitt lilla utrymme
av andlighetens härlighet
flödar det och luktar så gott.

Känner mannen inom mig
en underbar känsla söker
sig neråt och mjukheten är.

Min kyrka fungerar,
utropar jag i det luftiga och öppna.

En dag, tusen år.
Tusen år, en dag.

Jag ler så skönt, är han?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-29 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP