Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vinden inte kom åt

 

Jag strök din kind

i stunden av längtan

 

över himlen

dansade molnen tarantella

 

jag doftade ditt hår

där vinden inte kom åt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-29 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP