Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen som nyss

Du vet att jag smälter.
Smälter under din tungspets.
Tungspets på äventyr.
Äventyr du underbar.
Underbar som solnedgångens skugga.
Skugga av längtan.
Längtan bortom dina ord.
Ord kittlar.
Kittlar som fjäderlätt smekning.
Smekning i nattens aura.
Aura färgstark som du.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-29 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP