Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tänkvärda 210224

 Styrka besitter den

som trots motgång

...inte ger upp

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-24 09:18



Bookmark and Share


  wiria77
bra rader
2021-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP