Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är viktigt att man berättar i vilken situation man befinner sig i, för att få rätt hjälp. Men det förutsätter också att den som får informationen, inte använder den emot dig


Till min bok "Till Dig jag berättar"

Varför är det så viktigt för dig
att jag berättar som det är frågade Han

Därför om du berättar att du har svårt att gå
erbjuder jag dig kryckor som stöd svarade Hon

När du sedan faller inser du
att du borde berättat att du inte har några ben

Om du hade berättat det från början
hade jag erbjudit dig en rullstol

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-29 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP