Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku


Nightfall, fall light falls
House with light in all windows
Meteor shooting




Bunden vers (Haiku) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-01-29 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP