Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I snön





ammal hu grund




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-29 21:58



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
gammal rund hund rullar runt i snön.
2021-01-30

  TrollTörnTrappan VIP
God snö! Hoppas den spottar ur sig de (s)valda bok täverna vid tö...
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP