Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Task Force Takuba / Sahel, Oh Well / Krumbukter i Timbuktu


Mina känslor
har infört sharialagar

Gråtens vårflod
river med sig alla bortförklaringar,
dränker krokodilgråtarna

Skratten blir vapen
av blänkande metall

Jag hugger ett vapenskratt
och låter det smattra
i tveksamhetens blodiga konferenslokal

Mitt i känslosharian
står nollställdhetens kalla plusminus
hos de kallhärdade svensk-franska
specialförbanden i Mali

Bröllop eller terrorgrupp;
kill 'em all!

Det är bara krumbukter i Timbuktu;
leve de käcka Musse Piggsoldaterna
i Takuba Task Force, ja för fan,
det svenska stålet biter!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-01-30 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP