Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att mogna

Som äpplet på trädet mognar långsamt
-- så vill jag oxå mogna...
Som nyponet mognar
som druvorna mognar...

Så vill ju oxå vi mänskor mogna...!

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-01-30 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP