Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygg i kylan

När jag känner vinterns kyla
bita i mina kinder
då känner jag mig trygg!

Det finns en trygghet i kylan
som minner om barndomen
i Uppsala.

Jag blev kamrat och vän med kylan där.
Och det var trygghet.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-01-30 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP