Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lyckas

I Sverige ska man lyckas...
Men, frågan är vad det innebär?
Vad är att lyckas?
Många gör karriär
tjänar en hel del pengar
Men, kan dom behålla sin kärlek?
Nä, ofta inte.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-30 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP