Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets trappa

Livspusslets
fotsteg trampar
i tomma intet
ögon söker
själens bro
hjärtat finner
livets trappa





Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-30 11:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hoppingivande!
2023-01-19

  Ninananonia VIP
Livets trappa vill mitt hjärta också finna.
2022-12-29

  BenGust VIP
Från känsla av tomma intet till meningsfullhet. Ibland söker vi. Ibland träffas vi av livet.
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP