Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för oss

 

 

Över bilden

ser jag ljuset

där i trädet

mellan löven

sjunger siskan

sin aria

bara för oss.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-30 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP