Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikus 30 January


Ski tracks in the woods
Silence into the distance
Snow from tree, thudding

---

Ski tracks in forest
Silence into the distance
Call of Black Woodpecker

---

Skidspår i skogen
Tystnadens katatoni
Snöns duns från trädet

---

Skidspår i skogen
Tystnadens katatoni
Spillkråkans båge, gräll




Bunden vers (Haiku) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-01-30 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP