Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Skicka en digital kram"

 

Kalenderna gapar att snart är det:
“Alla hjärtans dag” eller “Netflix
without the chill down my spine night”
Tough call   
Tough call  
- Send me a visual hug -
for fuck’s sake or the love of God
Please...




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-30 13:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kram på denna text! Kram kram!
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP