Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem läser och varför?

95 gånger har någon läst mina texter idag.
Jag vet ingenting om varför texterna blivit lästa,
INGENTING.
Jag hoppas läsarna ser något bra i dikterna, av olika slag, som jag skrivit här.
Men jag vet ju inte.
Tänk om dessa anonyma läsare någon gång kunde ge sig till känna och säga något, VAD SOM HELST.
Jag blir ju glad när jag ser statistiken, inbillar mig att det är bra att någon läst.
Men jag vet ju inte.
Det är kanske någon sorts slumpartad funktion som Poeter.se har inlagt in...

Berätta för mig, du som vet.




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-30 14:21



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Hejsan!

Jag håller på att läsa dina dikter nu ! Jag blir helt förstummad av det mesta, Novellen om Clownen är bäst!!
Kan säga att här i Västerås finns det en sådan clown på riktigt som kommer till lasarettet .

Jag fortsätter att läsa och självklart kommentera!!
Du är en sann poet!!

Soligajag_1
2022-12-07

  Gunnel Eriksson VIP
Ofta blir man förvånad över höga
siffror i läsarstatistiken.
Dina frågor är rätt ställda.

2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP