Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivmärken

 

Vill berätta om sorgen och smärtan
från rivmärken inuti
om läkningen av såren som uteblir i spegelbilden

Istället får träden höra min historia
trösta mig med sommargröna blad
hålla om mig mellan sina grenar

Ekot inuti ebbar ut i tilliten
träden lyssnar tålmodigt
hörselgångarna hör
de efterlängtade
ordet

 




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-30 14:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Åh! Den här var så fin... Träden kan verkligen lyssna ...
2023-03-14

  Elinor Sörensson VIP
Du skriver fint om inre smärta
och trädens läkande kraft.
2021-01-31

  Sparvögat VIP
Fint skrivet om trädens skönhet som skänker tröst...
2021-01-31

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! De inre såeren syns inte men smärtar desto mer. Träden är de tålmodigaste hjälparna!
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP