Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets börda...


VEM ÄR JAG - ELLER DU?

Vem är jag? En vit nigger, kanske?
Känner mig utanför, åker inte på
en räkmacka, din börda är min...
men, din börda är din, söker för
att få svar och en lösen på gåtan!
Vad kommer nu att hända?
Vilka är vi?




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 153 gånger
Publicerad 2021-01-30 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje