Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En arbetares vardag i byggbranschen. Skrivit ur ett perspektiv av att ha jobbat på traktamente I Kiruna.


En arbetares vardag.

Ännu en bitter och kall vinterdag
Och Gud har nu övergett mig när mina händer börjat förfrysa
Då värmer inte kamraternas tomma ord något mer
Men nu när solens ljus ännu en gång faller
Och klockan snart slår 6 igen
Börjar vi om allt igen dagen därefter.




Fri vers (Prosapoesi) av Lil degen
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-30 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lil degen