Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti utanför

Förvildad lust.
Som ett frö följer med i vindens kornblå.
Jag hör dig viska. I motvind.
Jag ändå tolkar.
På mitt speciella sätt.
Det vet du.
Plockar sensuella smekningar
från det givmilda trädets grenar.
Dricker cider från dess solmogna
frukter.
Lägger mig under dess glittrande
stjärnhimmel.
Jag sprider ut dikter på gräs av sval
marmor.
Som om det vore prästkragar. Du läser dem.
Och blåser på dem. Så de svävar iväg på sin
egna resa.
Vi njuter av varandra.
Allt annat.
Andas.
Förvildad lust.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-30 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP