Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i citat-samlingen "Ondskans intelligenser"


ONDSKANS INTELLIGENSER. XI

En man drivs av två
principiella impulser,
Kärlek eller rädsla.

Politik har ingen
moralisk skyldighet.

A sign of intelligence
is an awareness of
one's own ignorence.

Niccolo Machiavelli
(1469-1527)

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2021-01-30 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP