Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nya traditioner med en mindre grupp...


Kvällsljusen

Vi två med

alla de vackra glasen

som nu fylls

med varma ljus.

Skål! 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-30 17:49



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
En liten grupp är ändå en grupp. Så fint och inspirerande!
2021-01-31

  Maria Sundelin VIP
Stämningsfullt
Kramar
2021-01-30

  Solweig Jansson VIP
Fint om det stora i det lilla !
2021-01-30

  Blomma-Stjärna VIP
Fin bild och text!
Uppfinningsrikedom är nödvändigt om man ska ha lite kul i corontän!
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP