Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Fågel. Av Gunwale. 2021 01 30. Den som ger sig ut i en segelbåt, bör utöver tross att för töja båten med, ha såväl ankare som drivankare. Någon vind i seglen samt gott sällskap o mod.


Kommentar på en text (2505) delvis på rim







'Ekorrn satt i granen,
skulle kalla kottar,

fick den höra ungar,
å fick en så bjåttom,

skutta den från granens gren,
snubbla över egna ben
när blott den fick chansen'.

Delvis litet egen text,
för att passa en sång i bad'et.
Var bad du senast,
om inte i bad-rummet?

Din text är då käck,
den fick på mig nära knäck,
e de ibland en god sak,
kanske kall likt i e vak,
trots ibland en väl ä väck?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-22 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP