Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom hennes berättelser omvändes Shahriyar till kärlek


tusen och en natt

uppehöll hon denna best

från att mörda mer




Bunden vers av Horace
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-30 20:43



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en samling värd att högläsas
2021-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace