Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen acrylmålning


våga gÅ

 

 

du tänkte att jag läste din saga, som en bok med blad efter blad.

Kanske läslampa på vid skrivbordet, med utsikt över 

E12 där trafiken höll mål och hastighet,

men, det gjorde jag inte.

 

 

Jag läste den en tidig morgon vid havet  tänkte att du blickade ut mot det icke ännu skapat.

 

själv gick jag ut i storstövlarna med blicken bort

jag antar det var därför får vänskap blev kort

detta att veta vart åt vägar bära

och,

modet att lära.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-30 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP