Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen

Världen hukar
håller andan
väntar på bättre tider
lever på hoppet
planerar för en framtid

Vi gör det tillsammans
Det kommer en morgondag




Fri vers av AA VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-30 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP