Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog du vägen

Vart tog du vägen
dina ögon, ditt väsen
berörde, störde
du betydde något för mig då
längtan

Det var länge sedan
så länge sedan

Livet har haft sin cykel
sin rörelse

Det som var eller inte var
är ett minne i minnenas kartotek




Fri vers av AA VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-30 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP