Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text till en musiker


imperfekt i din fulla perfektion

du är imperfekt i din fulla perfektion
din musik är din målarpensel
där strängar blir till fjädrar
å röster ett skådespel
å det de kallar missar är en del

jag tror på dig
tror du på mig?
tror på dig om du tror på dig




Fri vers av golden poop
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-31 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

golden poop