Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen av en storartad sorg 2


Ångra och ordna när tiden är kort, när hennes kärlek farit


och för att sona

utan att döden dö nu

be att få ledning




Bunden vers av Horace
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-31 07:40



Bookmark and Share


  aol
Ja man kan förklara för en människa men inte förstå åt den
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace