Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen av en storartad sorg 11 Livet är outslitligt, tro inte annat...


I hennes knä lade jag mitt huvud ner, Nera flöt förbi...


första poeten

är kvinnan som vet allt

hennes kärlek bär




Bunden vers av Horace
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-02 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace