Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Is - Jää


Is i mitt sinne
smälter sakta
hårdnar igen
vid varje minne

men under ytan
rinner blodet
som vattnet
i en iskall älv


Jää mielessäni
sulaa hitaasti
kovettuu uudelleen
joka muistista

mutta pinnan alla
virtaa veri
kuin vesi
jäisessä joessa




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-31 08:40



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2021-02-07

  Minkki VIP
väldigt fint slut på finska med de två rimmen och allitterationerna.
2021-02-04

  Kajan VIP
Så väldigt fin läsning, både på finska och svenska.
2021-02-04

    ej medlem längre
Tycker om hur sinnet speglas i naturen!
2021-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös