Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordens betydelse och tystnadens


Silentium


Den dragna
tunna linjen
i horisonten

som en skir
blå slöja

Behöver också
orden ibland

liksom tystnaden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-31 09:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Behövs inte massa oljud
2021-01-31

  Kungskobran VIP
Så fint om behovet av tystnad och ord

2021-01-31

    Lena Staaf VIP
Vacker bild. Ibland behövs ord på det vi ser och upplever, ibland är det bäst att uppleva utan ord.
2021-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP