Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt

Att skriva lyrik
kräver inspiration.
Det är som musik,
varje ord är en ton.

Att skriva en sång
är också krävande.
Rytmen har sin gång,
melodihävande.

Att vara konstnär
fordrar oftast talang.
Det är ett begär
i kravfyllt sammanhang.

Att sammanfatta
hur arter förenas
är för insatta
det som riktigt menas.

Att så reda ut
detta artisteri
borde få ett slut,
bäst att svära sig fri.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-31 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström