Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild.


Vacker soledgång

Solnedgång (Haiku)


 


en explosion


himmel av vackra färger


magisk solnedgång




Bunden vers (Haiku) av StinaJ VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-31 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP