Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig känslorna tillbaks

 

Jag står dig så nära

men känner ingen värme

dina händer är kalla

din kind är så blek.

 

Jag sökte din kärlek

i dag såsom natt

men den längtan jag besatt

fann bara lögner och svek.

 

I stunden var vi lika

brann för vår sak

men när tiden blev mättad

kom aldrig känslorna tillbaks.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-31 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP