Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Jag är bortskämd"


Jag är bortskämd...med att kunna känna att
dina läppar vill smickra mig med saliv.
Att dina händer vill smeka mig på ställen
du föreställer dig kan...
kännas skönt och få mig att stöna.


Hur du säger: “Du är ju världens babe”
och förtydligar: “Jag erkänner att jag är den
subjektiva avsändaren i fallet” -
när jag frågar: Enligt vem?


Det är exakt så här jag vill känna mig.
När du visar din uppskattning
och lite jävlar anamma!
Att du skämmer bort mig
allt för mycket
och ofta

 

och att jag käkar hybris till frukost
smulor från din mage och
mellan dina guppande fartgupp och
uppåt väggarna när jag rör mig under
täcket... mot ditt inre röst.

 

Och det kittlas inombords att lipa
som en liten
spoiled brat

 

Som precis fått allt hon pekat på!




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-31 13:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Din ordlek och säkerhet i det är befriande! Att säga allt men med avslöjanden som inte sticker eller svider är en konst!
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP