Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går det,så går det. ..



Han gav sig själv,släkt
Och vänner,förtur till
Vaccinet

Det uppdagades. Fick
sparken och Corona!
samtidigt!Jäkla vaccin

Men han tröstade sig
Med ett Fallskärms
-avtal på över 2 milj.

Alltid något att"hänga
på nästa års Julgran?"




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-31 14:41



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja doktor Flängele förnekade sig inte, huga!
2021-02-02

    Lena Staaf VIP
När dumheten och sjävälskandet fått råda! Tänker på chefen i Eskilstuna som gett sina närstående vaccin. Men hon var nog inte tillräckligt hög chef för att få fallskärm.
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP