Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Spår

Någons dåtid
Ger spår i samtid
En förundran
Att vi alla är vårt eget nu
Förvaltad framtid
Genom nutids närvaro




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-31 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva