Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen

Det finns ingen att skylla på,
varken föräldrar, skolan eller samhället,
varken Gud eller Djävulen.

Ansvaret för ditt liv är ditt,
men kan du bära det ansvaret,
vill du det, vågar du det?

Det finns ingen att skylla på.
Men vi har alltid varandra.

Och friheten - om vi törs...

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-31 18:11



Bookmark and Share


  aol
Verkligen just såsom vi skall ansvara för vår egen verklighet
2021-02-19

  lodjuret/seglare VIP
Här faller en läsare i sådan möjlig gråt, äntligen någon som tror sig ha något att säga. Det skall absolut itll någon i ansvarig enskild ställning, för att som alls kunna låta trovärdig. Läsningen haltade kanske, men skrivaren höll nog pennan mot papperet, fanan i katedern högt...!
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP