Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är väldigt upptagen. Jag lär mig lite om vardagskardiologi, med poesi blir det en kort paus och lämnar den vilande under vintersemestern.


Jag lär mig lite om vardagskardiologi.

" År 1994 utvecklade japanska företaget Hayashibara Co, Ltd ett sätt att Benefits of Trehalose - Healthy Focusmassproducera trehalos, ett naturligt förekommande, energiproducerande socker som finns i många växter, alger, svampar, bakterier, och insekter. Sedan dess har företagets forskning, och arbete av forskare runt om i världen, avslöjar omfattande fördelar. För närvarande används för att förlänga mat eller vaccin hållbarhet, Hayashibara hoppas trehalose kan också användas för att förebygga och behandla vissa metaboliska, hjärt-, neurodegenerativa och infektionssjukdomar. År 1994 utvecklade japanska företaget Hayashibara Co, Ltd ett sätt att massproducera trehalos, ett naturligt förekommande, energiproducerande socker som finns i många växter, alger, svampar, bakterier, och insekter. Sedan dess har företagets forskning, och arbete av forskare runt om i världen, avslöjar omfattande fördelar. För närvarande används för att förlänga mat eller vaccin hållbarhet, Hayashibara hoppas trehalose kan också användas för att förebygga och behandla vissa metaboliska, hjärt-, neurodegenerativa och infektionssjukdomar".

 

https://www.nature.com/articles/d42473-020-00416-1?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bcon-FP-Food-Hayashibara&fbclid=IwAR0sC00o8v-wB541okxRi-hWlPjPlUUfr7-SWK8y3T7lh2DzFHxETD-o27k

 




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2021-01-31 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP